28 Temmuz 2012 Cumartesi

Visualizer 3D İle % 100 Emin Olmak !!!

 Hepimiz uğraşıyoruz aşağıdakinin kaya değil aradığımız şey olması için. Deniyoruz yıllardır denemeye devam ediyoruz , birisi çıkıpta bize diyemiyor ki arkadaş şunu şöyle yap bunu böyle yap. O zaman kesin sonuç alacaksın . Programa diyecek lafım çok , öncelikle" çok dandik , basit bir program" , "verdiğimiz paranın karşılığı değil" . Ama yine de elde olan imkanlarla aşağıdakinin varlığından emin olabilirsiniz.


conradgpr 3d visualizer 3d okm
visualizer 3d big gold

27 Temmuz 2012 Cuma

Visualizer 3D Görüntü Analizi

İlk görüntümüz metal içi dolu bir kutu . İlk görüntüyü açtığımızda önemli olan kayan sinyalleri düzelt deyip cihazın alttaki olayı ne kadar net gördüğünü anlamaktır. Bir sefer kayan sünyalleri düzelt dediğimizde bize olması gereken yada olan şeyi gösterir. Bu görüntüde kayan sinyalleri düzeltince görüntüde milim değişiklik olmuyor .Demek ki doğru yoldayız.

 Önemli olan yeşil alan içinde f7 ile kızaran alandır hedefimiz.

visualizer 3d okm software
Visualizer 3d software okm

24 Temmuz 2012 Salı

Küçük Bir Yığma Görüntü İncelemesi

" Bu görüntü sizin ekranınızda görebileceğiniz en iyi görüntüdür."
Son noktadır çünki bu alet ve bu program BOŞLUK BULMAK İÇİN YAPILMIŞTIR

Bu görüntüde küçük bir yığma inceleyeceğiz. Boşluk kavramını daha iyi anlamanız için . Her gördüğümüz boşluk gerçekte boşluk değil toprak altında biriken kara su tabakası olabilir. Eğer köşeleri varsa ve net bir şekildeyse,  neredeyse 90 derece açı ile kare yada dikdörtgen bir şekil çiziyorsa tamam , çizmiyorsa gerek yok bakmaya.

 Öncelikle cihazdan gelen ham görüntü çok önemlidir. Eğer cihazdan ekrana ilk aldığınızda ki şekil ile tek sefer Kayan Sinyalleri Düzelt dediğinizde ekrandaki görüntü de çok fark olmuyorsa doğru yoldasınız demektir. Eğerki sinyalleri düzelttiğinizde sizin ekranınızda ki şekilde değişip düzeliyorsa taramanız hatalıdır.

visualizer 3d okm software
visualizer 3d cave 

 Bu aldığımız ilk görüntü Kayan Sinyalleri düzeltiyoruz .