23 Temmuz 2012 Pazartesi

Aradığımız türden bir metal türü

Arkadaşlar aradığımız türden bir görüntü.Ben buradayım diye bağırıyor görüntü.





visualizer 3d software using


4 yorum:

  1. nasıl görüntü yollayabili,rim

    YanıtlaSil
  2. şüphelendiğiniz görüntüleri 404@usa.com adresine yollayınız . Ama şüphelendiğiniz ve hakkında bilginiz olarak bir noktaya gittiğiniz görüntü olursa iyi olur. Çünki bu alet bizi yanıltabilir. Allta olan mineral bir kaya varsa onu da para olarak gösterir ve bizi aldatır. Asıl olan bilgidir , bilgi ne ise o noktada aldığınız görüntüler esastır geri kalan görüntüler genelde boştur. Bir de mail ile görüntü yollayan arkadaşlar 30 tane görüntü yolluyorlar hiç bir yerin iki tane görüntüsü yok :) Birinde memetemminintarla.3vd yazarken diğerinde hasanevinönü.3vd yazıyor. Emin ollabilmem için aynı yerin birden fazla görüntüsü olması gerekiyor. Bu şekilde yollayabilirseniz inanın daha fazla yardımcı olabilirim ..

    YanıtlaSil
  3. -Selamın aleyküm admin, KURBAN bayramımız kutlu olsun.Sayın admin yukarıda Anıl Eşeray arkadaşımızın verdiği örnek resimlerde kırmızılar bi tarafta maviler bi tarafta (bunun sebebi ne) ve dolayısıyla bu haliyle görünen objenin boşluğun konumunu belirlemek de zorlaşıyor. Çekimlerde ne gibi kurallara uymalıyız, mesela sizin site içersinde verdiğiniz örnek çekimler çok farlı görünüyorlar her şey yerli yerinde ve bakıldığında anlam kazanıyor.Ne yapmalıyız bu konuda yardımcı olabilir misiniz?..Saygılarımla...

    YanıtlaSil
  4. Aleyküm selam . Rover c2 boşlukları tespit etmek için yapılmış bir cihazdır boşluğu bulur size parayı değil . Boşluk içinde parayı hangi cihaz gösterir yada boşluk içinde para gösteren bir cihaz icad oldumu onuda bilmiyorum. Yazılarımı iyice okursanız o zaman demek istediğimi çok daha iyi anlayabilirsiniz. Eğer arazide hala kırmızıyı görmeye çalışıyorsanız verdiğiniz emeğe yazık olur ... Bu cihazın özelliği boşluk içinde olan altın sinyalini sinyal gücünün fazlalığından dolayı dışa atmasıdır. Visualizer 3d ile % 100 emin omak başlıklı yazımı iyice bi oku ayrıca kuyu fotoğrafı var ona da bak boşluk ortada duruyor ama sağ tarafta tabana değen sinyal var . O içi dolu demek .

    YanıtlaSil