18 Eylül 2012 Salı

Visualizer 3d - Boşluğun İçinde Para Olduğu Nasıl Anlaşılır ?

Bu cihaz boşluk bulmak için yapılmıştır esas amacı budur ama siz boşluk içinde gerçekten para varmı yokmu görebilirsiniz. Anlattıklarım kafanıza iyice yatsın diye yazıyorum .

visualizer 3d software okm gpr



Bir tarafta kuyu , kuyu içinde küçük tünel, tünelde para hepsi burada işte Sol tarafta olan koyu mavilik ve o maviliğin tabana değmesi orada su olduğunu gösteriyor çünki çok koyu mavi. Beyaza yakın mavilik ise o toprağın içinde hava olduğunu gösteriyor . Burası kuyu yanı olduğu için bu mavilik tünelin mavilğimi yoksa kuyunun suyumu onu bilemiyorum. Ama burada para olduğuna eminim , çünki sağ taraftaki kırmızılığa bakın bi . Nasıl ince belli şekilde tabana değiyor . Mavi ve kırmızılığı ekranda üst üste koyamadığı için dışarıya atıyor.

O meşhur kazan görüntümüzde de bu kuyuda da tabana değen kırmızılık var . Kazanın farkı türk usulü olması üzerinde boşluk yok aynı gömülü tencereler gibi . Ama bu kuyu ise boşluk içindeki parayı gösteriyor. 

 Bu sitede bu zamana kadar yazdıklarımın genel ispatıdır bu. Bu görüntüye burada bişey yok diyecek adam çıkmaz sanırım . Birde yer sahibi adam olsaydı iyi olurdu ona da söylerdim :)) 

Ülkemde altın çok ama altın gibi adam yok !
   

3 yorum:

  1. Saın adminyın verdiniz örnekte kuyünun içinde para oldunu eminsiniz younluk sinyalinden dolayı.Benim sorum size şu olacak; bir gaz tenekesi,çomlek,ya da ağıçtan kutu içersindeyse bu para,cihaz nesnenin içindekini aynı şekilde gösterir mi, younluk sinyali olur mu?

    YanıtlaSil
  2. Altının kendine has bir amnyetik alanı vardır ... Hiç bir metalle eşdeğer değildir altın . Mıknatısın çekmediği bir şey . O yoğunlukta bir sinyal elbette cihaz ve yazılım üzerinde kendini belli eder. İşin diğer yönü ise abiciğim elinde sana altın bulduracak ikinci bir aletin yoksa sadece rover c2 benzeri cihazla araziye çıkma Aldanırsın yorulursun :)

    YanıtlaSil
  3. İkinci bir cihaz ne onerirsiniz bizlere abim

    YanıtlaSil