23 Eylül 2012 Pazar

Visualizer 3D Bizi Aldatan Görüntüler

 Öncelikle şunu iyi anlamanız gerekiyor, " bu aletle para bulamazsınız". Çünki bu alet parayı değil boşluğu bulur , boşluğu bulmak için yapılmış bir cihazdır. Rover c nin baz versiyonu işinizi daha çok görür. Ama bu işin doğrusu bu alette değil sıkıntı; hiç bir aletin parayı bulamayacağıdır sıkıntı olan. Hiç bir alet para bulmaz arkadaşım anlayın artık . On numara alet aldım felan bunlar hikaye Asıl olan elinizdeki bilgidir. Bir rum güvenip size para yeri söylemediyse ve tam olarak hangi noktaya bakacağınızı bilmiyorsanız işiniz zor. Çünki alan taramanızın sizi getirdiği noktanın en az 5 x 5 = 25 metre kare etrafını taramanız gerekiyor. Ben çok iyi biliyorum ki ; bu adamlar kaçarken para gömdülerse onu bulursunuz ama işaret yapmış şunu yapmış , bunu yapmış , adam hazırlığını aylar yıllar öncesinden yapmış zor iş. Adam parayı saklayacağı yerin etrafın da kuyu açmış gelen çubuklar kuyudaki boşluğu çeksin diye, adam parayı koyduğu yerin etrafında en az 4 -5 tane ayrı yeri eşmiş ve kimine boşluk mineral taş doldurmuş , kimi ne de altın tozu dökmüş. sırf geleni aldatmak için, kimisi ise açtığı yeri domuz yağı ve yumurta akı ile karıştırdığı toprakla döverek kapatmış öyle saklamış.


Şimdi böyle dövülmüş bir topraktan görüntü almamız mümkün mü sizce ?





     Bizim meşhur kazan görüntümüze bakarsanız orada ilk gelen görüntüde hiç bir şey yok , ne enterpolasyonla ne de kayan sinyalleri düzelterek bir şekil elde edemiyoruz. Biz orada olduğunu bilmesek etrafını tarayacaktık ve " Burada Hiç Bir Şey Yok " diyecektik. Toprak yapısı çok önemli .

Soruyorum size ; ben orada bir kazanın gömülü olduğunu bilmeseydim o kazanı rover c2 ile bulma, visualizer 3d ile görme şansım varmıydı acaba ? Peki ya siz ; kaç sefer doğru noktaya gittiniz, doğru noktaları taradınız  ama ekranda bir şekil algılayamadığınız için burada bir şey yok diye es geçtiniz. Her zaman size dediğim lafa gelelim " Bir rum gelip size güvenip paranın yerini söylemediyse" işiniz zor. Ama mezar işi: işte o rover c2 nin işidir. Kısaca bu cihaz size parayı bulmaz derken rum'un sakladığı parayı bulma ihtimaliniz çok zor diyorum çünki dünyada sadece altını bulan bir makine yok. Tüm makineler manyetik alana göre çalışır bu hususta ise kimi insanın makinesi ucuzdur, basit fındık dalından çubuktur ki minerali çekmez ( bu ben oluyorum :) , kimi insan ise milyonlarca lira para döker makine alır ama o cihazların kullanımı çok zordur kendisinin bilgisayar bilgisi az olduğu için kullanamaz , başkalarına da güvenemez ... Kısaca " makine para bulmaz " parayı yine sadece bilgi bulur !

Altta ki iki şekle iyi bakın .


İşte siz bunu bulabilirsiniz ! Çünki boşluk içinde olan parayı bu program ekranın sağ tarafında aşağıya doğru uzanan bir kırmızılık olarak  gösterir. Mezarlarda da durum aynıdır . 

visualizer 3d okm conrad gpr

İşte örnek bu görüntüyü hanginiz görüpte burada para var der _ ?  Ben dahil hiç kimse diyemez , ekran da ne boşluk var ne de metalin kırmızılığı ! 


rover c2 metal altın ayrım dedektör

Ben bu noktada bu kazanın gömülü olduğunu bildiğim için görüntü ile inatlaştım ve hiç kimsenin bilmediği bir şeylerin farkına vardım. Bu cihaz her taradığım yerin altını bana göstermiyordu . Belki de bu zaman a kadar bildiğimiz her şey yalandı .

Bu görüntüler siteye girip bize yorum lamamız için görüntü yollayan bir arkadaşımızdan . Bakın bakalım gerçekte iş nerdeymiş ? Gerçi elinde bilgi olmadan o noktaya gidildiği için kesin konuşamıyoruz ama bir şeyler var görünüyor . 

rover c2 metal altın ayrım dedektör conradgpr 3d

Görüntünün ilk hali bu . Ortada kırmızılık, sol tarafta koyu bir mavilik ,  sağ tarfta küçük bir kare şekil beliriyor F7 ile ilerlediğinizde. Şimdi burda para varsa nerde ? 

rover c2 metal altın ayrım dedektör

F7 ile sonuna kadar ilerledik . Kare bir boşluk çıktı . İşte hiç kimsenin bu aletle bir şey bulamama sebebi o ortada duran kırmızılık para değil büyük ihtimalle kaya, tabana değen kırmızı sinyal var ama köşede olması lazım köşede değil ordan kaybediyor bunun malzeme sinyali değilde yoğun mineralli bir kaya olduğunu anlıyoruz. Burda bir şey var boş değil diyebiliriz . Ama ilk görüntü ile işi yorumlasaydık ya sağ taraftaki ufak kareliğe bakardık yada ortadaki kırmızılığa, sonuna kadar ilerledik defalarca ve iş açığa çıktı aslında gerçek noktayı bulduk . Para var diyemem ama o boşluğa bakmadan da durmam !


rover c2 okm visualizer 3d software

Bu görüntü ise aynı yerin farklı yönden taranmış görüntüsü. Her şey yerinde görünüyor :))


3 yorum:

  1. Selam
    Profesör Sevgili
    Ben iyi bir koç değilim., Bana rehberlik edin.
    Nasıl metal ayırt edebilirim? Yoksa metal olmayan?
    Demir veya demir dışı metal amacımız?
    Aşağıdaki e-posta adresine yanıt gönderin.
    mehran5588@yahoo.com
    teşekkürler
    Mehran.

    YanıtlaSil
  2. Hi
    Dear Professor
    I have not in a good coach., Please guide me.
    How do I identify the metal? Or non-metal?
    Ferrous or non-ferrous metal is our goal?
    Please send responses to the following email address.
    Thanks
    Mehran. Email-mehran5588@yahoo.com

    YanıtlaSil
  3. Ne profesörü onu anlamadım ama :))Visualizer 3d tek sefer F7 ile ne kadar büyüklükte kızarıyorsa , aynı şekilde F6 tuşuna iki sefer basarak aynı büyüklükte bir alan kızarıyorsa aşağıda metal vardır. Toprakta üzerinde boşluk olmadan gömülen metaller de durum böyledir. İkici olay ise Metalin yada kırmızı görüntünün ne kadar büyüklükte alanının kırmızı görüntüye ulaştığıdır. Aşağıdaki malzeme mineral bir kaya ise mutlaka f7 tuşuna bastığınızda ortadan kayadaki çatlak olan yerinden daha belirgin olarak kızaracaktır. Gerçekten metal ise daha büyük bir şekilde kızaracaktır. BAKIR DOLU TENCERE başlıklı yazımız da gördüğünüz görüntü iyi bir örnektir.

    http://roverc2.blogspot.com/2012/06/iki-tane-bakr-dolu-tencere-incelemesi.html


    How large one-time 3d Visualizer glows with F7, twice in the same way by pressing the F6 key has the same size as the metal area glows below. This is the case with no spaces on metals buried in the soil. How big is the event dualistic image of metal or red area when you reach the red image. The following is a rock mineral material when you press f7 do away from the more obvious cracks in the rock browns. If you really metal browns in a bigger way. You can see in our letter titled FULL COPPER PAN image is a good example.

    YanıtlaSil