29 Eylül 2012 Cumartesi

Bakır Dolu Tencere İncelemesi "YENİDEN DÜZENLENDİ" !

Bu görüntüleri "burada bişey yok, yalan konuşuyorsun" diyen arkadaşlar görsün diye ekledim !

visualizer 3d
Visualizer 3d

Bu tencerenin içinde bundan daha ufak ikinci bir bakır tencere daha var içinde de 15 kilo kadar bakır tel var ve bu tencere bu oyuğa toprak doldurularak kapatıldı. Üstten kazılmadı. Üstten konulan malzemelerde maviliğin içinde kırmızılık olur içinde hava olduğu için, bu gömü farklı üstten kazılarak konmadığı için ve içinde boşluk olmadığı için bunda olan malzemeyi direk ekranda kırmızılık olarak görüyoruz. 
Diğer resimler açıklamalı olarak aşağıda yer alıyor .

Bu cihazlar yeni gömülen şeyleri algılamadığı için 6 ay önce sakladığımız içi yaklaşık 12 kilo kadar bakır tel dolu bakır tencereleri Rover C2 ile taradık. Birisi 130 cm ikincisi 170 cm bir tanede 220 cm de vardı ama onun görüntüsünü almayı başaramadık . Bizde sadece iki tencereyi tekrar taradık ve bu görüntüyü aldık.

visualizer 3d gpr
visualizer 3d gpr

23 Eylül 2012 Pazar

Visualizer 3D Bizi Aldatan Görüntüler

 Öncelikle şunu iyi anlamanız gerekiyor, " bu aletle para bulamazsınız". Çünki bu alet parayı değil boşluğu bulur , boşluğu bulmak için yapılmış bir cihazdır. Rover c nin baz versiyonu işinizi daha çok görür. Ama bu işin doğrusu bu alette değil sıkıntı; hiç bir aletin parayı bulamayacağıdır sıkıntı olan. Hiç bir alet para bulmaz arkadaşım anlayın artık . On numara alet aldım felan bunlar hikaye Asıl olan elinizdeki bilgidir. Bir rum güvenip size para yeri söylemediyse ve tam olarak hangi noktaya bakacağınızı bilmiyorsanız işiniz zor. Çünki alan taramanızın sizi getirdiği noktanın en az 5 x 5 = 25 metre kare etrafını taramanız gerekiyor. Ben çok iyi biliyorum ki ; bu adamlar kaçarken para gömdülerse onu bulursunuz ama işaret yapmış şunu yapmış , bunu yapmış , adam hazırlığını aylar yıllar öncesinden yapmış zor iş. Adam parayı saklayacağı yerin etrafın da kuyu açmış gelen çubuklar kuyudaki boşluğu çeksin diye, adam parayı koyduğu yerin etrafında en az 4 -5 tane ayrı yeri eşmiş ve kimine boşluk mineral taş doldurmuş , kimi ne de altın tozu dökmüş. sırf geleni aldatmak için, kimisi ise açtığı yeri domuz yağı ve yumurta akı ile karıştırdığı toprakla döverek kapatmış öyle saklamış.


Şimdi böyle dövülmüş bir topraktan görüntü almamız mümkün mü sizce ?