27 Temmuz 2012 Cuma

Visualizer 3D Görüntü Analizi

İlk görüntümüz metal içi dolu bir kutu . İlk görüntüyü açtığımızda önemli olan kayan sinyalleri düzelt deyip cihazın alttaki olayı ne kadar net gördüğünü anlamaktır. Bir sefer kayan sünyalleri düzelt dediğimizde bize olması gereken yada olan şeyi gösterir. Bu görüntüde kayan sinyalleri düzeltince görüntüde milim değişiklik olmuyor .Demek ki doğru yoldayız.

 Önemli olan yeşil alan içinde f7 ile kızaran alandır hedefimiz.

visualizer 3d okm software
Visualizer 3d software okm


Milletin dediği gibi hemen enterpolasyon yapsaydık mineralli alanda tüm minerallleri bir araya toplayacaktı ve nesne görünmeyecekti .F6 ile ilerleseydik tüm alanı mavi boşluk sinyalleri ile dolduracak ve şekli kaybedecekti.  İkinci görüntüde bir sefer kayan sinyalleri düzeltip f7 ile yavaşça ilerliyoruz. Dediğimiz gibi rover c2 metal değil boşluk bulmak içindir daha doğrusu visualizer 3d metali de bulur ama Future 2003 gibi ilk ekranda göremezsiniz metali ortaya çıkarıp inceleyip metal olup olmadığına karar verirsiniz.



visualizer 3d okm software

F7 ile ilerlediğimizde aradığımız metal kutu şekline geliyor . Tarama yapılan alan kiremit tuğla parçaları dolu olduğundan enterpolasyona dokunduğunuzda tüm mineralleri biraraya toplayacaktır. Şekle iyi baktığınızda bu şeklin kırmızılık olan kısmı dışında kalan kısmında yeşil renkte sanki bir kutu şekli göreceksiniz

visualizer 3d okm software rover c2 conrad gpr 3d

Yanal görüntüye baktığımızda ise hem kırmızı ,hem sarı renk tonları ,hem de yeşil alanda kutu şekli beliriyor. Bunun mineral olma olasılığı yok denecek kadar az. Çünki bu noktaya geldiyseniz elinizde bilgi olmalı .

Bu görüntüyü bilgisayarınıza indirin.

Daha açıklayıcı olmak için başka bir şekle geçelim . İçi demir dolu bir kazan .

visualizer 3d okm software rover c2 conrad gpr 3d
Big gold visualizer 3d

Ne görüyorsunuz hiç bişey yok değil mi ? Bu görüntüyü görüp te bi daha bakalım diyecek adam saysı azdır aramızda :)) Önce kayan sinyalleri düzelt diyoruz görüntüdeki şekilde hiç kımıldama ,değişim yok demekki doğru yoldayız. sonra F7 ile ağır ağır kızartıyoruz .Yeşilin içinde kızaran yeri gördük mü ? Bence olay bitti . Renk tonları hızlı hızlı değişmeye başlıyor ve git gide kırmızıya dönüyor.

visualizer 3d okm software rover c2 conrad gpr 3d
Visualizer 3d software

Aaa ! Bizim adamların 3 senedir arayıpta bulamadıkları kazan burdaymış :))  Önemli olan yeşil alanda kızarması ve etrafında kırmızıdan açık sarıya kadar en az 4 tane değişik renk olması . Yeni gömülen bir şey olsaydı Rover C2 bunu görmeyecekti. Çünki aşağıdaki cismin uzun bir süre beklemesi lazım, sizde ilk denemenizde görüntü alamayabilirsiniz.

visualizer 3d okm software rover c2 conrad gpr 3d


İşte yanal görüntümüz .İçi de dolu  görünüyor. Birde dikkat edilmesi gereken şey aynı ekranda kırmızı ve mavi iki görüntü almanız lazım .İddaa ediyorum hiç bi yere para koyan adam direk toprağa koymaz, mutlaka üzerinde boşluk vardır. Önce yerini hazırlar sonra işini yapar . Bu visualizer denen program ise kırmızı ve mavi görüntüyü üst üste getiremediğinden ki sene 2000 de de bu iş böyleydi sene 2012 hala aynı şey dangalak adamlar adam gibi bir program yapamadılar :)) Aramamız gereken şeyin gerçekte maviliğin içinde olduğunu unutmayalım . Kırmızıya girersek kaybederiz olay mavide bitiyor. Mavilik ve kırmızılık hemen hemen aynı derinlikte olmalı ve mavi ve kırmızıyı üst üste koyamadığı için program kırmızıyı ileriye atmaktadır .

( Kırmızı ve mavilikteki uzunluğa dikkatli bakın. Çünki bu işin % 100 ü budur. Bu görüntü gibi metal ise kırmızı, boşluk ise mavi rengin ekrandan dışarıya çıkacak kadar aşağıya doğru uzun bir eğri çizmesidir ! )

Bu görüntünün videosunu izle !

Bu dosyayı bilgisayarınıza indirmek için Tıklayınız ! Vakit buldukça denenmiş yeni görüntülerler ile burada olacağız .Yazışma adresimiz 404@usa.com The first pattern is a solid metal box. When we say fix the first image signals, a floating device which is an important underlying event is to understand what he saw as clear. Fix a time when we say floating sünyalleri shows us what is or should be. Miles and does not change this image, floating image signals düzeltince. Ah right track. F7 with the glowing green space area that is important in the goal.
visualizer 3d okm software rover c2 conrad gpr 3d

visualizer 3d okm software rover c2 conrad gpr 3d
Visualizer 3d gold detector

 We are looking for is the way we proceed with the metal box F7. When you tap the interpolated scan the tiles are filled with pieces of bricks will gather together all the minerals. Good shape except for the part when you look at the redness of this shape if it is green you will see a box shape



visualizer 3d okm software rover c2 conrad gpr 3d 

 When we look at the lateral image and red, and yellow color tones, and the shape of the box appears in the green field. Little or no chance of this mineral. Because you came to this point should have the information. Download this screen computer . Let's move onto another image to be more descriptive. Inside a boiler full of iron.
visualizer 3d okm software rover c2 conrad gpr 3d 

 What you see is not there nothing? Let's say this guy says the image is less than bi te see us :)) does not move or talk back Hio first floating signals on the right track called Fix. Fry slowly with the F7. where did you see the glow in green? I think the event is over. Increasingly rapidly starting to change color tones and turns red.
visualizer 3d okm software rover c2 conrad gpr 3d

Oh! Our men did not exist three years arayıpta burdaymış win :)) Significant reddening of the area and around the green until light yellow kırmıdan be at least 4 different colors.

 That pattern is lateral. Inside and looks full. Bird things to consider when I need to get two images of red and blue on the same screen.'d Bet on, i never put their money where their man does not put the soil directly, there is always space on. Prepares first place does the job then. This program is called Visualizer that failed to overlap the image of the red and blue in the year 2000 was the case in the year 2012, this business is still a program like the guy did not do the same thing as half-witted guys :)) is in blue and forget the reality of what should look for. We lose if we enter the event ends in blue to red. Should be almost the same depth of blueness and redness and can not put on top of the blue and red for the program is taking forward red. Click here to download this file Find the time I tried the new will be here to view the images.
-----------------------------------------------------------------------------

11 yorum:

  1. Arkadaşlar blok üzerinde işe yarar görüntüler eklenip beraber yorum yapabileceğimiz konusu site motaratörü üstadımız tarafından belirtilmişti.Bu bağlamda benda bende bir kaç görüntü ekleyip kendi çapımda yorumlarımı katıp sizlerden yorum bekliyorum

    [URL=http://img28.imageshack.us/i/murattarlakontrol.jpg/][IMG]http://img28.imageshack.us/img28/391/murattarlakontrol.jpg[/IMG][/URL]

    [URL=http://img694.imageshack.us/i/murattarlakontroldiscri.jpg/][IMG]http://img694.imageshack.us/img694/1614/murattarlakontroldiscri.jpg[/IMG][/URL]

    http://www.2shared.com/file/HTgEfF3W/murat_tarla_kontrol.html

    YanıtlaSil
  2. Arkadaşım sen resimleri yüklemişsin de forum için olan paylaşım linkini siteye yapıştırmışsın .blog da öyle bir özellik yok . Resimleri değilde sadece linklerini yüklemeye izin veriyor google amcam :) Sen tıklama adreslerini yaz biz tıklayıp bakarız. Resimlerine de baktım sadece discriminition görüntüsü var diğerlerini yüklediğin server kabul etmemiş bilgin olsun.

    YanıtlaSil
  3. İyi akşamlar iyisinizdir inşallah Kardeşim dememde bi sakıncası yoktur değil mi,ben Sedat;Evet her akşam ayrı bir konu başlıklarınızdan saatlerce tekrar tekrar okuyup anlamaya çalışıyorum zorluk çektim yerlerde de sizin yadımcı açıklamanızı bekliyorum...İkinci verdiniz örneyinizde...kazan görüntüsü...şimdi kırmızıyı ve maviyi ust uste koyamadı için visuallizer 3D programı kımızı younluk sinyali görüntünün ön sağ yada sol köşeye,Boşluk sinyali de o arkada etek gibi kıvrılan mavi yer mi oluyor?.... Ortada yeşil alanda kazan görüntüsünü alan o kırmızılık gerçekte bulunan yeri de o iki kırmızı arasında maviliktemi altı düz olan boşluk yerde mi bulunıyor.Tekrar teşekür etmek istiyorm ;Saygılar...

    YanıtlaSil
  4. O kadar karışık bir şekilde sormuşsunuz ki valla 3 sefer okudum anlamak için :) Belli ki kafanız karışmış. Bu görüntü diğer anlattıklarımızdan farklı ,bu türk işi gömü yani bu kazanın üzerinde taş gibi altında boşluk yaratacak bişiy yok . O dediğinizin ispatı "küçük yığma incelemesi" başlıklı konuda . Bu kazan olayının güzelliği ise ekrana gelen kırmızılık öncelikle yeşil alanın içinden kızarıyor ve tabana değen ateş gibi upuzun bir sinyal var . Bu sinyal bana diyor ki ; "bu mineral olamayacak kadar büyük miktarda metal " çünki ortadaki kırmızılığın ispatı ekranın sağında olan tabana değen kırmızılık.Program o kadar büyük sinyali ortaya koyamadığı için dışa taşırıyor. Bir ikinciside http://3.bp.blogspot.com/-HiqOOObkyGg/T4S36Dt5_cI/AAAAAAAAAEc/ihHYCtqYiIk/s1600/2orj.JPG bu fotoğrafta olan mavilik ( en üstten ikinci ve üçüncü resim) tabana değmiyor. Bu da demek oluyor ki orada gerçek bir boşluk sözkonusu değil.

    YanıtlaSil
  5. Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim kardeş..belli ki kafam karışmış;Aslında sorum şuydu o iki kırmızı alanın arasında bulunan mavinin içinde mi bu kazan, ve ya alltaki o etek gibi kıvırılan mavilikte mi...

    YanıtlaSil
  6. Yok olay da o zaten abiciğim :)) Bu kazan direk toprakta bu rum gömüsü değil bizimkilerin kendi gömdüğü direk toprakta bu kazan ve üzerinde boşluk yok. O boşluk varmış gibi gösteren mavilik kazılarak kapatılmış toprağın maviliği. Bu çekimde diğerleri gibi yorum yapmak imkansız çünki diğerlerinden farkı bu kazanın boşlukta olmaması. Dikkatli incelerseniz mavilikte tabana değen bişey yok , çünki gerçekten boşluk yok. İki sayfa açın biri bu kazan görüntüsü diğeride "küçük bir yığma incelemesi" başlıklı yazı . Bakın burda kırmızılık tabana değiyor çünki metal var. Diğerinde ise mavilik acayip şekilde tabana değiyor çünki orada boşluk var . Daha doğrusu orası gerçek bir yığma iş yapılmadı orada söylediğimizi gerçekten ispatlama şansımız yok . İyi bakın mavilik taban yaparken arka tarafta da kırmızılık var işte bu boşluktaki paranın ispatıdır. Kazan görüntüsü ise sizin bir toprağı kazarak içine gömdüğünüz büyük miktardaki metalin incelemesidir. Yani daha açık olursak OKM nin bize "Aha size bir sandık para" diye gösterip bize bu cihazaları sattığı görüntünün aynısı. Bizim için gerçek bir değeri yoktur. Benim anlatmaya çalıştığım şu zaten bu cihaz topraktaki demir boruları , ikinci dünya savaşından kalan bombaları felan buluyor sıkıntı yok. Siz de büyük bir miktar malzeme gömün 3 ay sonra tarayın aynı görüntüyü alacaksınız. Ama ben burada bu cihazla kimsenin bişiy bulamama nedeni olan " Boşluk İçindeki Parayı Görememe" sorununa yardımcı olmak istiyorum onu anlatıyorum. Bu görüntüyü alabilmek için arkadaşlar o alanı belki 300 sefer taradılar. Ama sonuç alamadılar. İti tane tencere incelemesi yazıma bakarsanız orada da aşağıda tencere olduğunu biliyorum ama program bana ortada uzamış yeşil ve kırmızı renk veriyor. Bilmesem aşağıda bişey olduğunu diyeceğimki ; burada bişiy yok. Size programın göstermediklerini nasıl göreceğinizi anlatıyorum ben . İnşallah faydalı olurum düşüncesindeyim. Siteye dün 256 kişi girmiş , o kadar okuyan var hemde her ülkeden , farkındaysanız sitede reklam bile yok. Bende sizden gelen maillerdeki görüntüleri inceliyorum ve yollayan arkadaşlar genelde orada ne olduğunu biliyor ve daha sonra bana söylüyorlar. bende emin olarak siteye yazıyor ve açıklıyorum., şu söyledir ve böyle olduğuğu için şöyledir diyorum.

    YanıtlaSil
  7. Bir de yanlış anlaşılacak bişey yok abiciğim ben bu cihazla herkesin topraktaki metali arayıp bulacak şekilde kullandığını ve yanlış yaptıklarını cihazı ve programı kullanamadıklarını söylüyorum. Aradığınız şey çoğunlukla boşluktadır diyorum ve bu cihaz baz versiyon rover c değil boşluk bulmak için yapılmış bir cihazdır Rover c2 . Ama baz versiyon Rover c olsa elinizde ve program olarakta Future 2003 kullanıyor olsanız tamam o cihaz aşağıda ne varsa gösterir. Ama mineral olayı sizi batırır. Bu yazdıklarımı iyice okursanız ki yazılarımda altta ne olduğunu ben zaten biliyorum ondan kesin konuşuyorum , o zaman bu cihazı on numara kullanırsınız. Tencere incelemesine bakın o görüntüyü görüpte burda bişiy yok diyecek yüzlerce adam var piyasada ama o görüntüde 20 kilo bakır ve 15 kilo kadar da demir var ben bunları oraya elimle koymuş olmasam bende es geçecektim , burda bişiy yok diyecektim .Ama demiyorum iddia ediyorum Arkadaş ben bunu böyle yaptım ve bu sonucu aldım , sizde aynısını uygulayın pişman olmazsınız diyorum. Elimde o tencereyi oyuğa koyarken fotoğrafları var sizin için onlarıda atayım siteye inceleyin bakalım dediğim neyse Visulizer 3D de aynısı yokmu ? daha açıklayıcı olur.

    YanıtlaSil
  8. S.a. -Kazan inceleme görüntüsünde ölçülen yerin büyüklüğünü enini ve boyunu bilmiyorum amma ,;) ama resmin ortasında belirleyen kazan silüeti baya büyükmüş admin kardeş öyle görünüyor...:):)

    YanıtlaSil
  9. A.S. Buradan indirip inceleyebilirsin istersen file görüntüsüne alıp kaç adım atılmış , her bir adıma da 30 cm dersen ne kadar büyük bir şey olduğunu o zaman gerçekten anlayacaksın. Ama şu ana kadar bu demirdir, altındır , bakırdır diyen olmadı herhalde hiç kimse indirip bilgisayarında incelemedi ? Gerçi lafta defineciler hep altın ile bakırı birbirine yakın olarak düşünürler ...
    Bizde yalan yok kazan dediysek kazan :))

    indirme linki:
    http://www.2shared.com/file/nA2-llLY/mh2.html

    İncelemeye erinirseniz burada benim incelediğim video görüntüsü var onu da izleyebilirsiniz.

    http://roverc2.blogspot.com/p/videolar_28.html

    YanıtlaSil
  10. Üstteki indirme linklerini çalıştıramayan arkadaşlar olabilir diye yazı içeriğini kırmızı renkte yaptım daha belirgin olsun diye. Oradan bilgisayarınıza indirip inceleyiniz.

    YanıtlaSil
  11. goruntu analiz yazilimlarinin ismini buraya bir linkleseniz 05343056035

    YanıtlaSil