7 Temmuz 2012 Cumartesi

Visualizer 3D Hatalı Tarama Görüntüleri

Rover c benzeri cihazınızla alanı taradınız ve visualizer 3D programında ekrana böyle bir görüntü geldi ise sıkıntınız büyük . Bu hatalı görüntüdür ve bu hata bilgisayarınızda kurulu olan programdan kaynaklanır ve kalıcıdır. Öncelikle bilgisayarınızın sistemini daha önceki bir tarihe geri yüklemeyi deneyin. Olmadı ise Visualizer 3D programının tekrar kurulması gerekmektedir.

visualizer 3d okm software



Hepinizin bildiği üzere Visualizer 3D programını 3 sefer kurulum hakkına sahibiz. Bilgisayarınıza virüs girdi olayınız bitti :)) Böyle bir durumla karşılaşmamak için önleminizi baştan almanız gerekir yoksa sonucu vahim olur. Bilgisayarınıza yazılımınızı kurduktan sonra ki; bu temiz yeni format atılmış, antivirüsü çalışır bir bilgisayar olmalı ki yaptığınız iş boşa gitmesin yoksa virüslü bir bilgisayar iki gün sonra programları açmayacaktır.
   Temiz bir kurulum yaptıktan sonra Acronis adlı programla sitemin yedeğini alıyoruz ve aldığımız yedeği virüs bulaşmasın dosyayı silmesin diye bir dvd ye çekip saklıyoruz. Rover c2 nin orjinal netbooklarında ise ya usb den bağlı bir dvd-rw yada usb hard disk kullanıyoruz çünki netbooklarda genelde D: sürücüsü yoktur.

Gelelim yedeğin nasıl alınacağına ; Videolu anlatımı ekledim bilgisayardan pek anlamayanlar için .


okm visualizer 3d yedek almak

Programın crackli sürümünü yayınlamak yasak olduğu için link veremiyorum , "Acronis true image" yazarak ve google da arama yaparak bulabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder